René Mathei  Nieuwesteenweg 249, 3870 Heers  België  Tel: 011/48 43 23  GSM: 0475/60 60 78   info@admiralballooning.be
Admiral Ballonvaarten
MEEVAREN

Informatie over de vaart:

Een vaart voor particulieren

Een vaart voor bedrijven - incentives

Cadeaubon

Vrijblijvende offerte


HOE VERLOOPT EEN VAART IN HET BINNENLAND

Voor uw veiligheid en comfort kan er enkel gevaren worden in bepaalde weersomstandigheden. Volgende factoren moeten aanwezig zijn om te varen;

- voldoende zichtbaarheid

- geen neerslag

- weinig tot matige wind

Om vliegtechnische redenen (geen thermiek) wordt er enkel gevaren bij zonsopgang of twee uur voor zonsondergang.

Voor plaatsreservatie kan u kiezen voor een vaste datum of voor een stand-by vaart. In beide gevallen wordt u op de middag van de afgesproken dag ( of op de avond voordien voor een ochtendvaart ) gecontacteerd ter bevestiging van de vaart.

Als u kiest voor een stand-by vaart, dan contacteren wij u de avond voor een dag waarop uitstekend weer wordt verwacht.

Een vaart die niet doorgaat door weersomstandigheden wordt, zonder kosten voor u, verplaatst naar een af te spreken datum.

ADMIRAL ballonvaarten beschikt over een groot aantal vaste opstijgplaatsen in verschillende provincies.

Startplaatsen Provincie Belgisch Limburg
Alden-Biesen, Alken, Beverlo, Beringen, Bilzen, Borgloon, Bocholt, Bree, Diepenbeek, Dilsen-Stokem, Genk, Gingelom, Halen, Ham, Hamont-Achel, Hasselt, Heers, Hechtel-Eksel, Herk-de-Stad, Heks, Hoepertingen, Heusden-Zolder, Hoeselt, Houthalen, Jeuk, Kortessem, Kuringen, Lanaken, Leopolsburg, Lommel, Lauw, Lummen, Maaseik, Maasmechelen, Meeuwen, Munsterbilzen, Neerpelt, Neeroeteren, Nieuwerkerken, Opglabeek, Paal, Peer, Riemst, Rekem, St.-Truiden, Stevoort, Tessenderlo, Tongeren, Velm, Voeren, Wellen, Zepperen, Zonhoven, Zolder, Zutendaal, Zwartberg

Startplaatsen Provincie Nederlands Limburg
Beek, Born, Brunsum, Echt, Elslo, Geleen, Heerlen, Hoensbroek, Kerkrade, Landgraaf, Maasbracht, Maastricht, Meersen, Nuth, Roermond, Sittard, Susteren, Thorn, Vaals, Voerendaal

Startplaatsen Provincie Antwerpen
Antwerpen, Arendonk, Bornem, Brasschaat, Brecht, Essen, Geel, Heist-op-den-Berg, Herentals, Herselt, Hoogstraten, Hulshout, Kasterlee, Laakdal, Lier, Malle, Mol, Olen, Puurs, Ravels, Retie, Turnhout, Turnhout, Veerle, Westerlo, Willebroek, Wuustwezel, Zoersel

Startplaatsen Provincies Brabant
Aarschot, Averbode, Bekkevoort, Diest, Geetbets, Glabeek , Heverlee, Landen, Meerdaal bos, Molenstede, Ransberg, Rummen, Tienen, Waanrode, Zoutleeuw Hamme Mille, Jodoigne, Noduwez, Perwez, Wavre

Startplaatsen Provincie Luik/Liege
Aubel, Awans, Bassenge, Berlo, Braives, Geer, Haccourt, Hannut, Herron, Huy, Juprelle, Liege, Oreye, Oteppe, Remicourt, St. Georges, Visé, Waremme, Wasseiges

Wij zijn echter niet gebonden aan deze vaste opstijgplaatsen. Elk grasveld ( 50m x 50m ) in uw buurt kan in principe dienen als startveld. Wij komen graag op voorhand langs om te checken of een startveld voldoet aan de veiligheidsvereisten.

Wij raden de passagiers aan zich te kleden alsof ze de dag zelf zouden gaan wandelen. Stevige schoenen, sportieve kleding zijn een aanrader. Om in- en uitstappen te vergemakkellijken dragen vrouwen beter een lange broek of short.

De duur van de vaart hangt grotendeels af van de voorradigheid aan landingsplaatsen op het einde van de vaart. Gemiddeld duurt een vaart bij ons nagenoeg 1,5 uur. Na de vaart wordt iedereen die dat wenst naar de startplaats teruggebracht met de volgwagen.

FotoGallerijen


BALLONVAREN IN DE ALPEN

Eenmaal per jaar zoeken wij het avontuur op in de Alpen.

Deze vaarten bieden adembenemende vergezichten, tussenlandingen op onheilbergzame plaatsen en bloedstollende landingen.

Meevaren in de alpen is zeker een aanrader voor avontuurlijke types of mensen die reeds genoten hebben van een vaart in eigen streek.

Meer inlichtingen zijn te verkrijgen via telefonisch contact.

FotoGallerijen


BALLONFESTIVALS

Naar jaarlijkse gewoonte nemen wij ook dit jaar weer deel aan verschillende ballonfestivals in binnen- en buitenland. Wie wil meegenieten van de vele extra's die deze vaarten bieden, mag ons vrijblijvend contacteren.

Admiral Ballonvaarten organiseert ieder jaar zelf het ballonfestival van St.-Truiden. Dit evenement dat telkens op duizenden bezoekers mag rekenen, biedt buitengewone mogelijkheden voor sponsoring. Verdere inlichtingen zijn ook hier telefonisch te verkrijgen.

FotoGallerijen


MEEVAREN ALS PARTICULIER

Ja, ook u kunt met ons meevaren als passagier.

De mogelijkheid bestaat om te reserveren voor één of voor meerdere passagiers.

Dankzij ons splinternieuw materiaal en de enorme ervaring van onze piloot wordt iedere vaart een onvergetelijke belevenis. Wij laten u ten volle genieten van de combinatie van rust, vrijheid en onbeperkt uitzicht dat enkel kan verwezenlijkt worden door deze unieke vorm van luchtvaart.

Een vaart duurt nagenoeg 1,5 uur.  U wilt graag uw omgeving eens vanuit de lucht bekijken ? Dat kan,de startplaats wordt bepaald in samenspraak met de passagiers. Elke vaart wordt, na de landing, afgesloten met een glaasje champagne en de uitreiking van luchtdoopcertificaten. Na het inpakken van de ballon worden de passagiers met de volgwagen teruggebracht naar de startplaats.

Voor meer inlichtingen en plaatsbespreking belt u GSM: 0475/60 60 78

U kan ook online een vaart boeken - Klik hier


INCENTIVES

Een ballonvaart is voor u, als bedrijfsleider, een uitstekend instrument ter bevordering van de motivatie van uw personeel, klanten of leveranciers.

Bij ons koopt u;

Onze piloot overgiet dit alles, gedurende het evenement, met een met u afgesproken boodschap.

Graag breiden wij voor u de standaard ballonvaart uit met :

Voor deze arrangementen op maat, maken wij u graag een vrijblijvende offerte.


CADEAUBON

Een ballonvaart wegschenken, ook dat kan.

Wij maken een bon op onder de vorm van een gepersonaliseerde check. Deze bon wordt verstuurd of afgegeven op een door u te bepalen adres. De schenker betaalt per overschrijving en de gelukkige reserveert en betaalt de vaart met zijn bon.

Wij houden een verrassing in petto voor speciale aangelegenheden zoals;

Er zijn twee manieren om en cadeaubon te bestellen:

Français
Designed by: Otto Oome Information Technologies