René Mathei  Nieuwesteenweg 249, 3870 Heers  België  Tel: 011/48 43 23  GSM: 0475/60 60 78   info@admiralballooning.be
Admiral Ballonvaarten
HOME

Admiral ballonvaarten opereert vanuit Belgisch Limburg en wordt gerund door de familie Mathei.

Wij bieden u professionele ballonvaarten aan, zowel voor particulieren als voor bedrijven (incentives).

René Mathei is onze piloot. Hij is ingenieur van opleiding en heeft 25 jaar ervaring in de luchtvaart als vliegtuig- en ballonpiloot.

Admiral Ballonvaarten boven Tongeren

Onze VREDESBALLON werd in Duitsland gebouwd in 1998 en heeft een inhoud van 4000 m3 warme lucht. Zijn totale hoogte is 29m met een doormeter van 23m. De gemiddelde temperatuur in de ballon bedraagt, gedurende de vaart, ongeveer 95 °C. De nodige warmte hiervoor komt uit twee enorme gasbranders met een capaciteit van 7000kW. Als brandstof gebruiken we propaangas.In deze korf is er plaats voor maximaal zes passagiers.

Onder het moto "alleen wie vrede brengt, mag vrede verwachten" is onze knalrode ballon voorzien van een witte vredesduif.

Deze duif heeft een vleugelspan van 19 meter. Met het groene twijgje in de bek is zij het internationale symbool voor vrede en vrijheid. Door de speciale constructie van de ballon, is het alsof de duif gedurende de vaart rond de ballon zweeft.
Voor speciale gelegenheden reserveren wij graag voor u, onze Special Shape ballon "Mauriske". In deze ballon, met de vorm van een clown, kunnen maximaal 4 passagiers meevaren. Deze ballon is bijzonder geliefd bij kinderen.
Voor grotere groepen reserveren wij graag onze ballon met mand voor max. 12 personen.

                          Ballon van de stad Sint-TruidenFrançais
Designed by: Otto Oome Information Technologies